Velkommen til Vesterålen Varmepumper AS!

Vesterålen Varmepumper AS er en F-gass sertifisert bedrift etter alle de strenge direktivene fra miljødirektoratet.

Vi holder på med varmepumper og aircondition til private og bedriftsmarked, leverer i alle form for hus, med alt slags typer fra takmodell, veggmodell, gulvmodell og kanalmodeller samt med flere innedeler om ønskelig ( krever selvsagt befaring og kvalifisert utregning for å finne det riktige alternativet).

Vi leverer også vannbåren varme både på nybygg og ved resturering noe vi har levert i både gulv og radiator systemer. Vi har et meget faglig og sterkt støtteapperat i de ansatte, samt et stort teknisk support system som enkelt klarer og løse problemene ved feil.

Vi tilbyr service og reparasjon av varmepumper og aircondition fra alle merker, flytting, demontering av varmepumper etc. Vi er den komplette varmepumpe forhandler i Vesterålen og Lofoten, som gjør ALT innen varmepumper.

Firmaet ble opprettet januar 2007 av Trond Otto Karlsen og Ken Steve Hansen.
I juni 2014 tok vi steget videre og fikk med Gøran Jensen på laget. Gøran er medeier og jobber heltid i firmaet.


På grunn av økt oppdragsmengde har vi nå har vi fortsatt utvidelsen av firmaet og ansatt et nytt medlem på laget og stiller med hele 2 ansatte på heltid. Alt dette for at du som kunde skal få den beste opplevelsen, helt fra du mottar befaring til varmepumpen er installert. Til sist vil du som kunde motta oppfølging med tilbud om service, en kjappere respons ved noe du måtte lure på evt feilretting.

Nå i disse dager holder vi på å pusse opp og bygger lokalene opp til utstilling, vegg i vegg med PostNord på hurtigrutekaia på Stokmarknes, her vil vi tilby besiktigelse av alle varmepumper i utstillingen og tilby faglig veiledning for hva som er det korrekte produkt for deg som kunde.

Her kan dere også se Vesterålens størte varmepumpeutstilling i vindusrekka fra utsiden i ro og fred, og ta turen innom på dagtid eventuelt avtale omvisning på kveldstid.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring av din bolig, på den måten kan du som kunde være sikker på at du får et produkt som er tilpasset ditt behov.

Ta kontakt på post@vvpas.no eller i kontaktskjemaet under.
Eller du kan ringe 959 17 737 for en hyggelig prat.