Referanser

Vesterålsprodukter Sigerfjorden
I Januar 2016 leverte vi luft-luft løsning i kontorlandskapet til Vesterålsprodukter AS i Sigerfjord.

Her ble det installert Luft-luft pumpe med 5 innedeler der alle kontorer fikk egne vekslere. Dermed kan enhver avpasse sin egen temperatur uavhengig av andres behov. Det ble installert både gulvmodeller der det var hensiktsmessig og høy vegg modeller der det var hensiktsmessig.

Dette var et utrulig spennende og krevende prosjekt hvor resultatet ble veldig bra, og som gav de ekstra kapasitet etter 30 år med kalde kontorer. Det er nå oppgradert og de kan nå være stolte av å tilby sine ansatte miljøriktige kontorer som tilbyr aircondition på sommer og varme om vintern.

Vi i Vesterålen Varmepumper AS takker Vesterålsprodukter AS for tilliten og er meget stolte av et slikt prosjekt på vår portefølje.

Byggteam Hadsel AS
Vi har i løpet av de siste årene levert flere luft-luft varmepumper til 2- og 4-manns boligene som Byggteam har satt opp på Stokmarknes.
Rør og kabler har blitt lagt skjult i vegger i tak slik at resultatet til sluttkunden har blitt så bra dom overhodet mulig.

Vi takker Byggteam Hadsel for samarbeidet og tilliten og er stolte av disse prosjektene.

Kystlandsbyen Stokmarknes
I 2008/2009 leverte vi vannbåren varme i 4 stk Leiligheter og 1 stk Nordlandshus i kystlandsbyen på Stokmarknes.
Dette var et stort prosjekt hvor resultatet ble veldig bra og som har gitt eierne av leilighetene en boligkomfort som ingen har sett maken til. Dette er høyst moderne anlegg, og er energivennlige. Dette var Toshibas kWsmart løsning som dekker boligoppvarmning og tappevann.

Vi takker Bernhard Wedding AS for deres tillit og er stolte leveradører av dette.